Kiállítás

2024.05.21. 13:55

Fesztiválok legjobb pillanatait örökítette meg a tari fotóriporter (fotók)

Ladóczki Balázs képeiből nyílt kiállítás a napokban a tari turisztikai fogadóépületben. A helyi születésű fotósnak ez az első tárlata.

Nagy Orsolya

Ladóczki Balázst Turopoli Zsolt kérte fel a kiállításra

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

A rendezvényt Turopoli Zsolt polgármester nyitotta meg, aki úgy fogalmazott, nagy öröm, hogy sok érdeklődőt vonzott a tárlat, amely azt is mutatja, hogy a fiatal fotóriporter alkotásai egyre népszerűbbek. Hozzátette: mindezt a tehetségének köszönheti. A polgármester felelevenítette, Ladóczki Balázs a középiskola elvégzését követően a Budapesti Metropolitan Egyetemen folytatta tanulmányait, ahol fotózást tanult. Az egyetem elvégzése óta ez a hivatása, munkáját igen jól végzi.

fotóriporter, tárlat, fotók
Ladóczki Balázs fotóriporter élete első kiállítását nyitotta meg, sok érdeklődő megcsodálta a képeket
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

Érzékkel kattintja meg a körülötte lévő világot a fotóriporter

– Az első képeit akkor láttam, amikor a helyi rockzenekart, a The Alcatrazt fotózta és nagyon jól elkapta a pillanatot, amely egy fotós életében szinte a legfontosabb. Az önkormányzat is hirdetett korábban fotópályázatot, amelyre Balázs jelentkezett. Az erre készült alkotásokon is lehetett már látni, hogy érzékkel kattint – mondta Turopoli Zsolt, aki azt is felidézte, hogy a fiatal tari fotósnak nemrég a 42. Magyar Sajtófotó Pályázaton két díjat is odaítélt a zsűri.

Ladóczki Balázs portálunk érdeklődésére kifejtette: leginkább fesztivál képeket állítottak ki, ugyanis nagyon megtetszett neki ez a műfaj, boldogan megy az eseményekre és örökíti meg azok legjobb pillanatait.

– Itt kiélhetem a kreativitásomat, ráadásul egy nagyon jó csapatban dolgozhatok, ahol családias a légkör. A fesztivál képek mellett sajtófotók is megtalálhatók a kiállításon, amelyeket nyomtatott vagy online újságoknak készítettem – közölte Ladóczki Balázs, akit a polgármester kért fel a kiállításra. A tárlat június 15-ig látogatható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában