Nyílt nap

1 órája

Rendhagyó tanórán vettek részt a bátonyterenyei diákok

Veres Edina

Nem mindennapi idegen nyelvi tanórát tartottak a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumban, amelyen egy vendég is részt vett. 

Rendhagyó tanóra színesítette a közelmúltban a bátonyterenyei Fáy András Középiskola és Kollégium végzős tanulóinak a napját. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a nyílt nap keretén belül érkezett vendégtanuló új lendületet adott a végzős fiatalok felkészülésének a különleges idegen nyelvi tanóra keretében. Mint írták, a német nyelvű iskolabemutató, az interaktív szókincsfejlesztés, az anagramma fejtörők, a videó hanganyag megértésének „flow élménye” – a többlet tudás mellett – plusz sikerélményt nyújtott a jelenlévőknek. A bejegyzésből az is kiderült, hogy az elejétől végéig jó hangulatban telt óra zárásként emléklapot és zsákbamacska meglepetéseket kaptak ajándékba a tanulók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában