Online képzés

2 órája

Fejtörést okoz a könyvelés? – tanfolyamra várják a nógrádi civileket

Hat alkalmas online képzésre indul a napokban. Arra azok a pénzügyi szakemberek jelentkezhetnek, akik civil szervezetek könyvelését végzik.

Gulyás Edina

Általános tapasztalat, hogy a civil szerveteknek nincsen megfelelően felkészült pénzügyi szakembere. Így nekik lehet hasznos az a hat alkalmas online workshop, ami október 29-én indul. Elsősorban a civil szervezetek könyvelését végzők jelentkezését várják. 

könyvelés
Segítenek a könyvelésben
Forrás:  Shutterstock/Illusztráció

Könyvelésről, adózásról is szól a tanfolyam

– A civil szervezetek pénzügyi-számviteli szakemberei ezen a tanfolyamon megismerhetik azokat a szabályokat, amelyek az egyesületeket, alapítványokat érintik. Így jó szívvel ajánljuk minden nógrádi szervezet számára a tudásmegosztó online workshopot – tájékoztatta portálunkat Vadasi Zsuzsanna, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetője. 

Mint mondta, az október 29-én, hétfőn induló képzésre az alábbi linken, vagy a civil központ honlapján lehet jelentkezni. A 2025. január 31-ig tartó tanfolyamon a résztvevők hallhatnak a civil szervezetek számviteléről és adózásáról, a kötelező szabályzatokról és egyéb adatszolgáltatási kötelezettségekről. 

Vadasi Zsuzsanna azt is elmondta, a fenti lehetőségbe azoknak is érdemes bekapcsolódni, akik nem gazdasági szakemberek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában