Jó reggelt!

2024.10.12. 09:09

Hurrikán

Nincs túl jó kedvében az anyatermészet az utóbbi időben. Egyik csapás jön a másik után: földrengés, vulkánkitörés, árvíz és hurrikán. Véleményem szerint már csak egy sáskajárás „hiányzik”.

Sipos Nina Vivien

Jött, látott, pusztított és tovább is állt a Milton hurrikán az Amerikai Egyesület Államokban. Florida partjait helyi idő szerint szerda este érte el az ötös erősségű vihar, amely a hírek alapján hatalmas károkat okozott a tagállam számos térségében, s ami a legborzasztóbb, hogy több száz emberéletet is elvett.

Tombolt a Milton hurrikán az Amerikai Egyesület Államokban
Tombolt a Milton hurrikán az Amerikai Egyesület Államokban
Forrás: AFP

Hurrikán, vulkánkitörés, árvíz, mi kell még?

Az anyatermészet egymás után sújt minket az idei évben sorscsapásokkal: Amerikában két hurrikán is tombolt az elmúlt két hétben, előtte folyók áradtak sokfelé, földrengések rázták meg egész Japánt, ráadásul kitört az Etna is. Ezeket az eseményeket végigkövetve komolyan elgondolkoztam azon, hogy vajon így akar-e büntetni bennünket a természet a tetteink miatt...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában