Szekciófoglalkozás

2024.09.16. 12:12

Tanévindító szakmai napok: a résztvevők bővítették eszköztárukat a salgótarjáni könyvtárban

A Salgótarjáni Pedagógiai Oktatási Központ szakmai programja során az együttműködési lehetőségek mellett a kötelező- és ajánlott olvasmányok témája is napirendre került.

Veres Edina

A közelmúltban rendezték meg a Salgótarjáni Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében a Nógrádi Tanévindító Szakmai Napok című programot. Az egyik szekciófoglalkozás helyszínéül a Balassi Bálint Könyvtár szolgált.

„Arra kerestük a választ, hogy hogyan tudjuk olvasásra motiválni a gyerekeket. Az iskola és a könyvtár együttműködése kapcsán milyen lehetőségek, ötletek, új gyakorlati formák, módszerek merülnek fel” – írták le az esemény főtémáját a bejegyzésben. A posztból az is kiderült, hogy a szaktanácsadók előadásai után kötetlen beszélgetés formájában fókuszba kerültek a kötelező- és ajánlott olvasmányok, illetve, hogy milyen regényeket dolgoznak fel közösen az osztályban. A programon megjelent pedagógusok által hozott könyvajánlók és a bibliotéka által ajánlott kötetek tovább bővítették minden résztvevő eszköztárát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában