Jegyzet!

2024.09.12. 10:55

Puskás Aréna

Lászlók Judit

Utoljára 2008-ban, még gyermekként jártam a Puskás Ferenc Stadionban a magyar válogatott mérkőzésén. Az Albánia elleni győzelem még mindig kedves emlék számomra, hiszen akkor láthattam először olyan focistákat élőben játszani, mint Dzsudzsák Balázs vagy Dárdai Pál. Szerencsére az élet úgy hozta, hogy a minap újra ellátogathattam a már felújított Puskás Arénába, méghozzá a Magyarország és Bosznia-Hercegovina Nemzetek Ligája második fordulós mérkőzésére. 

Azt hiszem, hogy a focirajongóknak a szurkolói zóna egy hatalmas élmény, hiszen a meccs előtt van helyszíni felvezető műsor a szurkolói falu színpadán. Takács Rita vendégei ezúttal Torghelle Sándor és Juhász Roland egykori válogatott labdarúgók voltak. Miután meghallgattuk a beszélgetést, bementünk az arénába, ahol szintén minden nagyon jól működött. Engem például lenyűgözött a Puskás atmoszférája, illetve, hogy nem az első sorban ültünk,mégis beláttuk az egész stadiont és a meccs minden pillanatát élvezhettük. Azt gondolom, hogy van abban valami nagyon különleges, amikor ennyi ember egy helyen egyszerre énekli az Ismerős Arcok Nélküled című dalát, vagy éppen a Himnuszt. A közös szurkolás élményéről már nem is beszélve. Bár a mérkőzés végül döntetlen lett, számomra ismét hatalmas élmény volt a Puskás Arénában meccset nézni. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még újra vissza fogok térni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában