Kirándulás

2024.09.09. 17:03

Csapatépítőt tartottak a bátonyterenyei középiskola munkatársai

Veres Edina

Izgalmas kiránduláson játékos feladatok segítségével építettek csapatot a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium munkatársai. 

A közelmúltban egy csapatépítő szakmai programon vehettek részt a Fáy András nevét viselő bátonyterenyei középiskola kollégái. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a tanév előkészítése során az alkalmazotti testületük közismereti munkacsoportja és adminisztratív állománya egy izgalmas, játékos feladatokkal tarkított körtúrát tett. Mint írták, a kirándulás útvonala az Eresztvényi Látogatóközponttól indult, majd érintette a Középbánya-tavat, a Salgói várat, illetve Boszorkánykő magaslatát, mielőtt elérte volna végállomását, azaz az eresztvényi Madárparkot.

„A forró nyári napon, a táj szépségében gyönyörködve, az árnyat adó fák menedékében kellemes felüdülést jelentett a számos, játékos feladat és lélekmelegítő beszélgetés” – írták a csapatépítő alatt uralkodó hangulattal kapcsolatban. A bejegyzésből végül az is kiderült: egészen biztos, hogy a programnak a későbbiekben lesz folytatása.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában