Nyári tábor

2024.08.19. 19:57

Vendégek érkeztek a szalmatercsi táborba

Gulyás Edina

A tartalmas programok mellett különleges vendégek is érkeztek Szalmatercsre, ahol öt község gyermekei táboroztak az elmúlt napokban.  Sok-sok élményben volt részük annak a hatvan gyereknek, aki az elmúlt hetet a szalmatercsi táborban töltötték. Mint arról portálunk is beszámolt, a Váci Egyházmegyei Karitász a Szent Ferenc Szegényei Alapítvánnyal együttműködve szervezte meg ezt a programot öt nógrádi község, Etes, Karancsság, Ságújfalu, Piliny és Szalmatercs gyermekeinek. A hét során számos érdekes és tartalmas foglalkozás várta résztvevőket, emellett vendégek is érkeztek hozzájuk. 

– Dr. Beer Miklós, nyugalmazott váci megyéspüspök, az alapítvány elnöke és Kovács Gábor, a váci karitász igazgatója is ellátogatott a táborba. Mellettük a klarissza nővérék, a máltai szeretetszolgálat munkatársai, illetve Szentes Dezső a házigazda település, valamint Szentes Attila, Ságújfalu polgármestere is a vendégünk volt – fogalmazott Oláh Borbála, a karancssági Bárka Karitász Csoport vezetője. – Az elmúlt napokban számos élménnyel gazdagodtunk, csupa jó dologban volt részünk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában