Nógrádi UFO-akták

2024.08.24. 12:53

Hihetetlen! – Többször is UFO-t láthatott a salgótarjáni házaspár?

A salgótarjáni férfi és felesége pár héten belül két furcsa dolgot is tapasztalt az égbolton.

Bakos László

A kazári származású UFO-kutató, Miskolci László folyamatosan gyűjti a különleges észleléseket szerte az országban, és természetesen a nógrádi eseteket is rendszerezi. Portálunkon már több különös esetről is beszámoltunk, a szakértő pedig egy egészen friss esetet is megosztott velünk.

Különleges égi jelenségek: Miskolci László sokat tud a nógrádi UFO-kutatásról is
Különleges égi jelenségek: Miskolci László sokat tud a nógrádi UFO-kutatásról is
Forrás: Beküldött fotó

A legutóbbi észlelést a salgótarjáni O. J. jelentette be, aki feleségével együtt idén május 29-én látott egy különös jelenséget Hajdúszoboszlón.

– Három fénypont haladt át az égen, amelyek nem változtatták a sebességüket és a távolságukat sem egymáshoz képest. A tanú elég precíz leírást adott meg, fokokkal és szögekkel – amelyekkel az olvasót most nem terhelném –, ez is mutatja, hogy autentikus esetről van szó – mesélte a kutató, aki szerint itt azonban nem ért véget a történet.

– Viszont a legújabb megfigyelésük már Salgótarjánban történt. Július 4-én úgy 14 óra körül egy korong alakú tárgyat láttak, amelynek a kerületén öt darab fehér fény világított. A tárgy látványra nagyobb volt, mint amekkora a Hold szokott lenni. Eléggé gyorsan haladt nyugatról-keleti irányba, majd egyszer csak eltűnt, talán a felhők közé repült – elevenítette fel a szakértő.

Várjuk az észleléseket!
Aki bármikor tapasztalt furcsaságot a környezetében, az írja meg nekünk (nool@nool.hu), vagy Miskolci László UFO-kutatónak ([email protected]).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában