Nógrádi UFO-akták

2024.08.03. 19:40

Hol szállnának le az UFO-k Nógrádban? – megkérdeztük a mesterséges intelligenciát is

Sokakat foglalkoztat, hogy egy esetleges UFO-invázió hogyan érintené Nógrádot. Megkérdeztük a kazári UFO-szakértőt, Miskolci Lászlót és a mesterséges intelligenciát is.

Bakos László

Nemrég az Origo írt egy cikket arról, hogy a Daily Star csapata megkérdezte a mesterséges intelligenciát, hogy mi történne, ha UFO-invázió lenne Nagy-Britanniában. Kifejtette, hogy az emberiség még nem készült fel erre, káosz lenne, és az idegenek minden bizonnyal egy olyan helyen szállnának le, ami kiesik, nincs annyira szem előtt.

Nagy felhajtás járna egy UFO-invázióval
Nagy felhajtás járna egy UFO-invázióval
Forrás: Illusztráció

Ennek kapcsán megkérdeztük állandó szakértőnket, a kazári származású UFO-kutatót, Miskolci Lászlót, ő mit gondol, hogyan reagálnánk egy invázióra.

– Úgy vélem, hogy a földönkívüliek pontosan azért sem szálltak még le nyilvánosan, mert az emberek nagyon különböző módon reagálnának a megjelenésükre. Szerintem részben valóban káosz lenne és embertömegeken uralkodhatna el a pánik. Mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy az emberiség egy része viszont jól fogadná az idegenek megjelenését és vágynának egy kapcsolatfelvételre. A földönkívüliek eléggé kontrasztos képet láthatnának rólunk: egyesek a templomba imádkoznának, mások az utcán fosztogatnak, megint mások pedig áhítattal integetnének feléjük. A tudósokat ezernyi kérdés lepné el, a katonaságot pedig csak a biztonság és a csillagközi technológia megszerzése érdekelné. Az emberiség sajnos nem egy pozitív és nem is egy egységes faj. Úgy vélem, hogy pont ez a mércéje egy csillagközi kapcsolatfelvételnek. A földönkívüliek egy olyan kapcsolatfelvételre vágynak, ami minden szempontból békés és hasznos lehet mindkét fél részére – vélekedett a szakértő.

Miskolci László arról is beszélt, szerinte hol van a legnagyobb valószínűsége annak, hogy megyénkben landoljon egy repülő csészealj.

– Ha a földönkívüliek Nógrád megyét tisztelnék meg a jelenlétükkel, akkor minden bizonnyal egy olyan helyet választanának, amit a legbiztonságosabbnak tartanak, de azt is figyelembe vennék, hogy népszerű hely legyen. El tudom képzelni, hogy a salgótarjáni Fő téren szálljanak le, de azt is, hogy az UNESCO világörökségi helyszínét, azaz Hollókőt választanák. A média és az embertömeg rögtön a helyszínre érkezne. Bár a Mátra már a megyén kívül esik, de lelki szemeimmel látom, hogy megjelenik egy űrhajó a hegyvonulat fölött. Fantasztikus lenne! – vázolta a kutató.

Beszélgettünk a mesterséges intelligenciával az UFO-król

Egy népszerű applikáció segítségével mi is megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, hogy szerinte Nógrád megyén belül hol szállnának le először a földönkívüliek.

Ha az ufók Nógrád megyében szállnának le, talán a megye leglátványosabb helyét választanák, például a salgói vár környékét. Ez a hely magasan fekszik, gyönyörű panorámával, ami tökéletes kilátópont lehetne számukra.

Ezt követően leszűkítettük kérdésünket, és arról faggattuk, hogy szerinte Salgótarjánban milyen leszállóhelyet választanának.

Ha Salgótarjánban szállnának le az UFO-k, valószínűleg a Fő téren jelennének meg először. Ez a város központja, ahol a legnagyobb élet zajlik, és biztosan felkeltené az emberek figyelmét.

Azt is megkérdeztük, hogy szerinte barátságosak lennének-e az UFO-k, vagy tényleg tartani kellene tőlük.

Ez egy izgalmas kérdés! Ha Magyarországra jönnének az UFO-k, remélhetőleg barátságosak lennének. Elképzelhetjük, hogy azért látogatnának meg minket, mert kíváncsiak az emberi kultúrára és békés kapcsolatot szeretnének kialakítani. De persze, ez csak a fantázia része!

 

Verset is írt
Végül megkértük a mesterséges intelligenciát, írjon egy verset arról, hogy Salgótarjánba érkeznek a földönkívüliek.

„Salgótarján éjjel nyugodtan pihen,
De az égbolt most villan valami titkot rejtően.
Ufók szállnak le csendesen a város fölött,
Csillogó hajóik lágyan érintik a földet.

Az emberek álmaikból ébredve néznek,
Kíváncsiság csillan szemükben, mit hoznak az éji lények?
A főtéren állnak, titkokat keresve,
Salgótarján lakói csodálkozva, de kedvesen fogadják őket be.

A kis zöld lények a város utcáin sétálnak,
Mosolyt váltanak, barátságot hoznak.
A közösségben száll a hír, csoda történt ma,
Ufók jártak nálunk, itt Salgótarjánban.”

Furcsa jelenségeket látott?
Amennyiben ön is tapasztalt megmagyarázhatatlan dolgokat, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Kiemelt fotónk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában