Vizsgálatok

2024.08.08. 17:31

Szűrőbuszon kérhetnek egészségügyi méréseket a lakosok Nógrádszakálon

Ingyenes szűrővizsgálatokat vehetnek igénybe a lakosok Nógrádszakálon: az Országos Kórházi Főigazgatóság és a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház támogatásával szűrőbusz érkezik a településre.

Sipos Nina Vivien

Szűrőbusz érkezik Nógrádszakálra augusztus 12-én, hétfőn a polgármesteri hivatal udvarára, amelyen számos egészségügyi mérést kérhetnek a helyi lakosok 9-től egészen 15 óráig. Többek között testsúly- és testmagasságmérést, vércukor- és koleszterinszint-mérést, vérnyomás- és pulzusmérést, húgysavszint mérést, testtömeg indexet, testösszetétel meghatározást, bőr- és nőgyógyászati szűrést is végeznek majd a szakemberek a helyszínen.

A szervezők kérik a lakosokat és érdeklődőket, hogy hozzák magukkal a TAJ kártyájukat és egy érvényes, személyazonosításra alkalmas okmányt. A méréseken és az állapotfelmérésen való részvétel ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz között. A regisztráció a program meghatározott zárási időpontja előtt egy órával befejeződik.

Az önkormányzat a közösségi oldalán tájékoztatott az eseményről  a közelmúltban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában