Szórakozás

2024.08.05. 14:19

Pajta Piknikre várják a lakosokat Karancslapujtőn

A karancslapujtői Kilincs Egyesület szervezésében egy családias Pajta Piknikre várják a lakosokat augusztus 18-án, vasárnap 10 órakor a tájháznál.

Sipos Nina Vivien

Mint a szervezet a közösségi oldalán megosztott felhívásában is írta, a tájház udvarán lehet majd tölteni az éjszakát, így az, aki szeretne élni az adandó lehetőséggel, vigyen sátrat és hálózsákot magával. Számos program is színesíti a rendezvényt, ugyanis lesz lengőtőke bajnokság, fakanál báb készítés, kreatív foglalkozások, közös főzés, bográcsolás, mesevetítés, illetve nyársalás. Mindemellett este a helyiek közösen figyelhetik a hullócsillagokat, amik rendszerint ilyenkor augusztusban szoktak láthatóak lenni.

A környezettudatos kreativitást elősegítve kiállítást is tartanak, így bármilyen otthon fellelhető újrahasznosított alkotást, tárgyat és eszközt le lehet majd adni az eseményen, amelyeket díjazni fognak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában