Tanulmányok

2024.08.29. 17:11

Jutalomtáborral zárták a nyarat Mátranovákon

A tanévet megelőzően még várt egy program a gyerekekre Mátranovákon, a helyi önkormányzat jutalma ez a jól tanuló diákok számára.

Gulyás Edina

Az előző évek hagyományait folytatva Mátranovák önkormányzata idén is megjutalmazta a jó tanulmányi eredménnyel büszkélkedő, példás magatartású gyerekeket. 

– Idén sem maradtak el a tartalmas napok, azonban a művelődési ház felújítása miatt azt a szabadban tartottuk – tájékoztatta portálunkat Maruzsné Répás Lilla szervező. 

Mint mondta, a három napos program egy gyöngyösi kirándulással indult augusztus 28-án, szerdán, Csütörtökön a Jaj-réten sportos vetélkedő színesítette a napot. Ezen az estén közös főzés és a települést felfedező túra is várja a gyerekeket, akik egy nagy sátorban tölthetik az előttünk álló éjszakát. Pénteken a település egyik nevezetességéhez, a Fehérszékhez túráznak a résztvevők, közben interaktív módon ismerhetik meg a riolittufa jellegzetességeit. 

– A jutalomtáborban mintegy húsz gyermek jelentkezett, a költségeket az önkormányzat finanszírozza – fogalmazott a szervező. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában