Közösség

2024.08.25. 12:31

Családi napot rendeztek Kisbágyonban

Gulyás Edina

Jó hangulatú családi napot szervezett a napokban a Kisbágyon Ifjúságáért és Hagyományaiért Alapítvány a község önkormányzatával közösen.  

– Amikor a rendszerváltás idején elindultak a falunapok Kisbágyon szinte elsőként rendezett ilyen közösségi programot. Főzzünk egy bográcsban valamit, beszélgessünk, szóljon a zene mert jó együtt lenni. Így kezdődött – osztotta meg közösségi oldalán Nagy Attiláné, Kisbágyon polgármestere.

Hozzátette: ahogy teltek az évek az egyre nagyobb rendezvények egyre több pénzbe és munkába kerültek. Ezek a programok már nem szolgálták a közösség építését, ezért a település képviselő-testülete két évvel ezelőtt úgy döntött, hogy visszatér a kezdeti célokkal létrehozott klasszikus falunapokhoz. Nagy Attiláné bejegyzéséből az is kiderült, hogy a közelmúltban megrendezett kisbágyoni családi nap megfelelt ennek a törekvésnek. A helyiek a barátaikkal, családjukkal, a testvértelepülésről érkezett vendégekkel töltöttek egy hangulatos napot, ahol mindenki jól érzete magát. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában