Baleset

2024.09.13. 08:49

Mentőhelikopter szállt le a megyehatártól nem messze

Baleset történt szűkebb hazánk határának közelében, Heréden péntek reggel. Az eset következtében egy embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a járműből.

Nagy Orsolya

Testvérportálunk, a Heol.hu az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot idézve közölte: két személyautó ütközött össze Heréden, a Rákóczi Ferenc úton, a Csap utca közelében. Hozzátették: a baleset következtében beszorult egy ember az egyik autóba, akit a hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki. Az egységek áramtalanították a járműveket.

Arra is kitértek, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszon pedig forgalomkorlátozásra lehet számítani. A portálnak Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens megerősítette, a Rákóczi és a Csap utca kereszteződésben két autó ütközött össze. Jelenleg teljes útzár van érvényben és zajlik a helyszínelés. Kerülni a település más utcáiban lehet. Információk szerint a baleset következtében egy ember gerincsérülést szenvedett, hozzá érkezett a mentőhelikopter.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában