Vakáció

2024.07.18. 08:22

Szünidei móka várja a gyerekeket Mátranovákon

Nyári szüneti móka várja a mátranováki gyerekeket.

Gulyás Edina

A megszokott nyári programmal, rendhagyó helyszínen szerveznek egy szuper napot a helyi gyerekeknek július 19-én, pénteken. Mivel a művelődési ház színháztermében cserélik a parkettát, így szabadtéren tartják meg a nyári rendezvényeket Mátranovákon. Ahogy az előző években, úgy idén is szerveznek egy-egy napot a vakáció idején a fiataloknak, amit közösen tölthetnek. Maruzsné Répás Lilla, a művelődési ház vezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy ezúttal a Jaj-rétnek nevezett falurészen reggel 9 és 14 óra között játékos vetélkedőn és kézműves foglalkozáson kapcsolódhatnak ki az érdeklődők, akik július 17-ig, szerdáig jelezhetik részvételi szándékukat. A szervezők a hideg ebédről is gondoskodnak. 

A programmal nem csak a fiataloknak szeretnének kedveskedni, a szülők válláról is igyekeznek levenni a gyermekek elhelyezésének gondját a nyári szünet napjaiban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában