Nyári napközis tábor

2024.07.17. 08:22

Értékteremtő programokat szerveztek az etesi táborozó gyerekeknek

Az etesi nyári napközis tábor zárónapján a gyerekek új értékteremtő és pályaorientációs programokon vehettek részt.

Sipos Nina Vivien

Az etesi Kilátó Tanoda által az előző héten megszervezett nyári napközis tábor zárónapján, pénteken összegezték a hét eseményeit és új értékteremtő programokat biztosítottak a tanodások számára. Egy pályaorientációs program keretében a szarvasmarhatartás és tenyésztés, valamint a tejtermelés és feldolgozás fázisaival ismerkedtek meg a gyerekek. Ezt követően rövid kirándulást tettek Etes határába, ahonnan jól belátható a Karancs-hegy és tanoda névadója, a Karancs Kilátó. A szervező pedagógusok a táborozók között szelfi versenyt hirdettek a páratlan kilátással, végül pedig az elkészült ötletes képeket pontozták is. Ebéd után a pihenő szobában színezhettek, zenét hallgathattak, beszélgethettek és örömükre játszhattak a fiatalok. Hűsítőként vízibombával is csatáztak. 

értékteremtő
Rövid kirándulást tettek Etes határába a gyerekek
Forrás: © Facebook

A tábor zárása előtt mindenkinek lehetősége adódott arra, hogy felolvashassa a pozitív lapját, amelyet a hét folyamán folyamatosan írtak a gyerekek egymásnak. A nap végén kihirdették a tábori helyezéseket és minden diák ajándékkal térhetett haza. 

A napközis tábor utolsó napjáról a Didaktika Egyesület a közösségi oldalán számolt be a közelmúltban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában