Program

2024.07.11. 14:30

Koncertek, díjátadó és a helyi tehetségek fellépése is színesíti a diósjenői falunapot

Diósjenő önkormányzata a Facebook-oldalán ismertette, hogy július 13-án, szombaton rendezik meg a Jenő-napot a Szent István parkban.

Lászlók Judit

A közzétett felhívás szerint a falunap 10 órakor kezdődik a Szent István parkban. Majd az érdeklődők 11 órától a színpadon megtekinthetik a Mazsola és Tádé bábjáték előadást, aztán kipróbálhatják a szabadtéri salsation fitneszt Vargáné Gálcsik Szonjával. Ezután 13 órától a „Mi, Diósjenőiek” program keretében a helyi tehetségek, csoportok fellépése következik.

Idén is megrendezik a diósjenői falunapot
Idén is megrendezik a diósjenői falunapot
Forrás: Archív fotó: Nool.hu

15 órakor a falunap megnyitójának a keretében díjakat és kitüntetéseket is átadnak, valamint ezúttal is köszöntik az 50 éve házasságot kötött párokat. Ezt követi majd a színpadon Tihanyi-Tóth Csaba és Bognár Rita operett, nóta és sláger műsora, Gergely Róbert Dúdold velem! nosztalgia összeállítása, valamint a Pedrofon élő koncertje. Az est jó hangulatáról DJ Dominique + Fergeteg Party gondoskodik. Végül a napot az Infinity Neoton Show élő koncertjével zárják. Az este zenefelelőse DJ Lieszkovszki Szabolcs lesz.

Az önkormányzat a bejegyzésben kiemelte továbbá, hogy kísérőprogramként egy mobil egészségközpont is várja majd a lakosokat a Művészetek Házában. Azonban a vizsgálatokra előzetes regisztráció szükséges. Emellett a szokásos forgataggal, így légvárakkal, tűzoltóautóval, árusokkal, valamint a gasztronómiai udvar gazdag ételkínálatával is kedveskednek majd a látogatóknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában