Egyházmegye

2024.07.07. 15:22

Díjazták a pásztói tanár önzetlen munkáját

Szvetlik Máriát, a pásztói iskola tanárát a közelmúltban nagy megtiszteltetés érte. Munkáját díjjal ismerték el.

Nagy Orsolya

Te Deum tanévzáró szentmisét tartottak a közelmúltban Vácon – közölte a Magyar Szentek Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján. Mint fogalmaztak, az egyházmegye tanévzáró ünnepségén Szvetlik Mária, a pásztói iskola tanára Te Deum díjat vehetett át a gyermekek önzetlen nevelésért és oktatásáért végzett munkájának elismeréseként. Az intézmény gratulációját fejezte ki a tanárnak a díjért.

díj
Szvetlik Mária vette át a díjat
Forrás: MSZRKÓÁI

A Váci Egyházmegye Facebook-oldalán közölte, hogy a napokban hálaadó szentmisével zárta a 2023/2024-es tanévet a Váci Egyházmegye Hitoktatási Igazgatósága, az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága (EKIF) és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola (AVKF). A szentmisét követően – melyet Marton Zsolt megyéspüspök mutatott be a a váci Szent Anna piarista templomban – az egyházmegyében az elmúlt tanévben kiemelkedő munkát végzett pedagógusok vehették át elismeréseiket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában