Választás 2024

2024.06.08. 12:58

A szavazás fontosságára hívták fel a figyelmet Pásztón is

Elképesztő mértékű kampányhajrá, az Egymillió Találkozások Napja zajlik országszerte. A pásztói Fidesz-szervezet is csatlakozott a mozgalomhoz, melynek keretében személyesen buzdították a választópolgárokat szavazásra.

Sipos Nina Vivien

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Nógrádban is elrajtolt az Egymillió Találkozás Napja, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök hirdetett meg. A szavazás előtti végső Fidesz-kampányhajrá során a kormánypárt ötvenezer aktivistája egy nap leforgása alatt egymillió embert keres fel személyesen, hogy a választás fontosságát hangsúlyozva ösztönözze a polgárokat a szavazásra.

Pásztó, Farkas Attila, Becsó Zsolt, szavazás
A szavazás fontosságáról beszélgetett a pásztóiakkal Farkas Attila polgármester és Becsó Zsolt országgyűlési képviselő
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

A mozgalomhoz a pásztói Fidesz-szervezet is csatlakozott Farkas Attila polgármester (Fidesz-KDNP) vezetésével, aki kiemelte, hogy a választás tétje az, hogy szorosan együttműködve a kormányzattal tovább tudják-e majd folytatni a közös munkát, amit még 2018-ban kezdtek el. 

– A mai napon folyamatosan mozgósítunk, toborzunk az aktivistáinkkal együtt és személyesen buzdítjuk a polgárokat a szavazásra itt Mátrakeresztesen, Pásztó-Hasznoson, illetve Pásztón is – árulta el hírportálunknak Farkas Attila. 

Hatalmas tétje van a vasárnapi szavazásnak

– Látjuk, hogy milyen helyzet van Európában, továbbra is dúl az orosz-ukrán háború és hihetetlen módon felértékelődött a béke jelentősége. A holnapi választással demonstrálni kell, hogy a magyar választópolgárok elkötelezettek a béke mellett – húzta alá Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, aki szintén részt vett a megmozduláson Mátrakeresztesen. 

Hozzátette: fontos, hogy nagyobb és kisebb nógrádi településeken, továbbá a megyei jogú városokban is minden ember kifejezze a véleményét vasárnap szavazatok formájában, ennek érdekében pedig nélkülözhetetlen a mozgósítás, valamint hogy elérjék az aktivisták személyesen is a lakosokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában