Táncverseny

2024.06.02. 12:50

Országos bajnokságon ismerték el a karancsaljai tánccsoport tehetségét

A Magyar Látványtánc Sportszövetség (MLTSZ) által szervezett országos bajnokságon a karancsaljai Havanna Senior Tánccsoport is részt vett, amin kiváló eredményt ért el.

Sipos Nina Vivien

Mint arról korábban beszámoltunk: arany minősítéssel jutott tovább a karancsaljai székhelyű Havanna Senior Tánccsoport az országos bajnokságra, amelyet a Magyar Látványtánc Sportszövetség szervezésében Dunaharasztiban tartották meg május végén.

Kiváló eredményt értek el az országos bajnokságon
Kiváló eredményt értek el az országos bajnokságon
Forrás: Facebook

A karancsaljai csapat ezúttal is kitett magáért, ugyanis a lelkes, kitartó munka meghozta a kívánt eredményt: arany minősítést és külön díjat is kaptak a táncosok a megmérettetésen. A versenyre Tóth-Bucsek Bence koreográfus, edző készítette fel a tagokat, aki szintén fellépett a bajnokságon.

Oklevélben részesültek a Havanna Senior Tánccsoport tagjai: Almási Mária, Bali Lászlóné, Bíró Judit, Bogár Gyula, Bucsek Ildikó, Cziprok Ilona, dr. Telekné Tőzsér Irén, Forgács Erzsébet, Fülöp Klára, Gulyás Adrienn, Kovács Ferenc, Marok Mihályné, Melihercsik Jánosné, Mlinarik Lászlóné, Tolmácsi Márton, Tóth Gábor, Tóth-Bucsek Bence, illetve Sulyok Oszkár Jánosné Karancsalja polgármestere is.

„Az országos bajnokságon a Havanna Senior Tánccsoportunk ismét a dobogó tetejére állhatott. Beérett a jó munka gyümölcse, aranyérem és különdíj. Irány Kassa, megyünk az Európa-bajnoki címért és el is hozzuk azt!” – írta a közösségi oldalán Fülöp Klára.

A bajnokságon elért eredményről Melichercsik Jánosné osztott meg egy Facebook-bejegyzést.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában