Fekvenyomó bajnokság

2 órája

Nem hiszed el, mekkora súlyt bír kinyomni a nógrádi rendőr

A napokban harmadik alkalommal rendezték meg a BM Országos Pontszerző Fekvenyomó Bajnokságot. A soroksári megmérettetésen rekord számú nevező indult, köztük a nógrádi Honti Attila.

Nool.hu

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője portálunknak elmondta, hogy az Országgyűlési Őrség idén is megszervezte a Belügyminisztériumi szervek számára az Országos Fekvenyomó Bajnokságot

fekvenyomó
A fekvenyomó bajnokságon aranyérmet szerzett Honti Attila
Forrás: Police.hu

A fekvenyomó bajnokság abszolút győztese lett

– Közel kétszázan neveztek a versenyre, amelyen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot Honti Attila rendőr alezredes, a rendőr-főkapitányság szolgálatirányító tisztje képviselte. Munkatársunk – bajnoki címét megvédve – korcsoportjában a 105+ kilogrammos súlycsoportban 175 kilogrammos teljesítménnyel aranyérmes lett, és ezzel a korcsoport abszolút bajnoki címét is elnyerte – tette hozzá.

Mint kiderült: a fekvenyomó bajnok nem sokat pihenhet, mivel egy hét múlva Portugáliában képviseli Magyarország rendőrségét a Rendőr és Tűzoltó Európa Játékokon fekvenyomás és felhúzás versenyszámokban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában