Nool.hu videó

2024.06.27. 15:30

Honvédelmi tábor gazdagítja izgalmas programokkal a nyári szünetet Salgótarjánban (videó)

Izgalmas kalandok során gazdagodhatnak katonás élményekkel a fiatalok a nógrádi zászlóalj e héten zajló nyári tábora során.

Veres Edina

A nyári szünet elrajtolásával elindult a táborok szezonja is. Ahogy a korábbi években, úgy idén is katonás élményekkel gazdagodhatnak a fiatalok szűkebb hazánkban az MH Krause Lajos 3. Területvédelmi Ezred 25. vitéz Széplaki János Területvédelmi Zászlóalj szervezésében. 

Honvédelmi tábor gazdagítja izgalmas programo
Honvédelmi tábor zajlik a héten Salgótarjánban
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Az alakulat első honvédelmi táborának Salgótarjánban a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium ad otthont a hét során. A fiatalok napját megannyi program tarkítja, így például egészségügyi, túlélési, alaki és közelharci foglalkozások mellett kiránduláson és járőrversenyen is részt vettek. A tábor holnap egy nyílt nappal zárul, amely során a gyerekek a szüleik számára is bemutathatják, hogy mit is tanultak az elmúlt öt nap során.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában