Családi nap

2024.06.02. 13:50

Koncertek is színesítették a családi napot Szécsényben

A Portiuncula Alapítvány és a Rózsák Völgye Kulturális Szabadidő Sport Egyesület közösen rendezett családi napot szombaton Szécsényben, a Magyar Nemzeti Múzeum Forgách-Lipthay Kastélymúzeumának a kertjében. A rendezvény házigazdája dr. Bagó József, a Portiuncula Alapítvány szóvivője volt.

Lászlók Judit

A családi napot dr. Bagó József, a Portiuncula Alapítvány szóvivője, Nógrád Vármegye Önkormányzatának a jegyzője, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte: a rendezvényt a Portiuncula Alapítvány és a Rózsák Völgye Kulturális és Szabadidő Sport Egyesület közösen rendezte meg.

A családi napon helyi művészeti csoportok is felléptek
A családi napon helyi művészeti csoportok is felléptek
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

– A Portiuncula Alapítványt azzal a céllal hoztuk létre, hogy azokat a keresztény értékeket, amik Európában úgy látszik, lassan eltűnnek, megőrizzük és továbbvigyük. Elsősorban a család, a béke, az együttműködés, ami számunkra nagyon fontos, és ezt szeretnénk továbbadni gyermekeinknek, illetve az unokáinknak – hangsúlyozta dr. Bagó József. Hozzátette: ezt a napot is azért szervezték meg, hogy a család együtt, nyugodtan szórakozhasson, illetve olyan előadókat hívtak meg, akik minden korosztály számára közkedveltek.

A családi napon az érdeklődőket számos program várta. A résztvevők megtekinthették a helyi művészeti csoportok, a T.C.D. Táncegyüttes, a Derűs Asszonyok, és a Palóc Néptáncegyüttes műsorait. Színpadra lépett továbbá a Three Roses, a Kék és Narancssárga produkció Tóth Zoltán (régi Republic) zenekara, illetve a Happy Gang X Cory is. A rendezvény további részében a jó hangulatról DJ Tailor B gondoskodott. A családi napot a Bajnokok Ligája döntőjének a közvetítésével zárták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában