Filmkészítés

2024.06.06. 14:32

Blackbird: nagyszabású amerikai filmet forgatnak Salgótarján belvárosában

Filmfelvétel-készítés miatt forgalomkorlátozásra lehet számítani június 7-én, pénteken, Salgótarján belvárosának több pontján is. Egy nagyszabású amerikai játékfilm, a Blackbird egyik jelenetének forgatása zajlik majd a megyeszékhelyen, melyet az Apple TV és a Skydance Media megbízásából a Zed Films Kft. fog kivitelezni.

Sipos Nina Vivien

– Egy nagyszabású amerikai akció-vígjáték film, a Blackbird egyik autentikus jelenetének a forgatása zajlik majd pénteken Salgótarján belvárosának több pontján. A rész 1986-ban játszódik a Szovjetunió idejében. A helyszíneken korabeli járművek fognak feltűnni, például Wartburg, Trabant, amelyeket dublőrök fognak vezetni – árulta el hírportálunknak Tóth Miklós gyártásvezető, hozzátéve: – A főszereplők Ryan Reynolds, Kenneth Branagh és Maria Bakalova, viszont ők nem fognak részt venni a forgatáson.

Forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők

A gyártásvezető kiemelte: a film jelenetét az Apple TV és a Skydance Media megbízásából a Zed Films Kft. fogja elkészíteni június 7-én, 8 óra és 16 óra között. A megadott időintervallumban forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a közlekedőknek Salgótarján belvárosában a Rákóczi úton, a Pécskő úton, a Március 15. utcában, az Erzsébet térnél, valamint a Fő térnél. 

– A használati időszak alatt különböző technikai és filmes járművek parkolása, filmtechnikai felszerelések, illetve részleges/teljes útzárással, korlátozással járó filmforgatás történik majd az említett területeken – írta a Zed Films Kft. a közleményében. 

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a honlapján is felhívta a járművezetők és az arra közlekedők figyelmét az időszakos korlátozásokra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában