Tájékoztatás

2024.01.12. 11:37

Havonta tájékoztatják a rétsági lakosokat

Hegedűs Henrik

Hosszú hónapok óta hiába várták a rétságiak a Hangadó című, tájékoztató havilap megjelenését. Az újság azonban nem került az olvasói kezekbe, mi több, az előző gyakorlattól eltérően az interneten sem jelent meg. Ezen változtat most az önkormányzat. Mezőfi Zoltán polgármester nemrégiben adott tájékoztatást a nyilvánosságnak a részletekről. 

Ebben kifejtette, különböző fórumokon kifogás érkezett a Hangadó kiadásárt felelős Városi Művelődési Központ és Könyvtár felé, amelyek jogos aggályok voltak, mert az újság július óta nem látott nyomdafestéket, holott az önkormányzat szervezeti és működési szabályokban rögzítették a kötelező havonkénti megjelenést. A lapban korábban rendszeresen szerepeltek részletes tudósítások a képviselő-testületi ülésen hozott határozatokról, beszámolók a településen történt jelentősebb kulturális és közéleti eseményekről, illetve előzetes programajánlókkal is kedveskedtek a lakosságnak. Mezőfi Zoltán hangsúlyozta, az intézmény vezetése ígéretet tett arra, hogy a Hangadó hamarosan ismét az olvasótábor elé kerülhet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában