Nool.hu videó

2023.12.20. 12:07

Így csalt mosolyt a gyermekek arcára a salgótarjáni lovagrend ajándéka (fotók, videó)

Félezer kisgyermeknek ajándékozott a Szent Lázár Lovagrend plüssjátékokat a József Attila Művelődési Központban minap. A gyerekek örömteli pillanataiból szemezgettünk.

Nool.hu

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Mint arról beszámoltunk: az ünnepi műsort követően előbb az óvodás, majd az iskolás csoportok vonultak fel a színpadra, ahol már várták őket a Szent Lázár Lovagrend tagjai, illetve dr. Dániel Zoltán, Salgótarján alpolgármestere. A kisgyermekek kivétel nélkül egy-egy puha játékfigurát és szaloncukrot kaptak ajándékként. Sipos Ákosné, a Szent Lázár Lovagrend elnöke elmondta: minden évben, karácsony táján megtartják a jótékonysági rendezvénysorozatot. A jelentős mennyiségű játék egyfelől a magánszemélyek év során érkező adományaiból, másfelől négy iskola – a bátonyterenyei II. János Pál Pápa Katolikus Óvoda és Általános Iskola, a Salgótarjáni Általános Iskola Székhelyintézménye, illetve a SÁI Kodály Zoltán Tagiskola és a Beszterce-lakótelepi Tagiskola – felajánlásából gyűlt össze.

Videón és képeken mutatjuk az örömteli pillanatokat:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában