Változás

2023.12.02. 12:44

Az eső miatt másik helyszínen tartják ma a somoskőújfalui adventi programot

Az időjárás miatt változott Somoskőújfaluban az első adventi gyertyagyújtás programja.

Veres Edina

Somoskőújfalu Község hivatalos Facebook oldalán jelent meg a tájékoztatás, amely arra hívja fel a lakosok figyelmét, hogy az esős időjárás miatt a ma délutáni ünnepváró esemény több pontot érintően is változik.

Mint írták, a Mikulás a tervezettel ellentétben nem járja majd körbe a falut, ugyanakkor a gyerekek 16 órakor találkozhatnak vele a Hazatérés Háza előtt. Szintén itt lobban majd fel 18 órakor az első adventi gyertya lángja a korábban helyszínként megjelölt park helyett. A bejegyzésből az is kiderült, hogy szintén a Hazatérés Háza elől indulnak majd el az Élő Adventi Kalendárium nevű kezdeményezésbe bekapcsolódó „vadászok” is. A második somoskőújfalui adventi ablak felkutatására jelentkezők a gyertyagyújtást követően, előreláthatólag 19 óra körül kelhetnek útra. A posztban emellett a szervezők kérésére is felhívták a figyelmet, amely szerint a Hazatérés Háza előtti parkolót szabadon kell hagyni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában