Összefoglaló

2023.12.22. 19:15

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. december 22.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon december 15-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Kreatív karácsony: a salgótarjáni alkotó ötleteivel garantáltan egyedi lesz az ajándék

Egy-egy saját készítésű karácsonyi ajándék, vagy karácsonyi lakásdekor segít sokkal meghittebbé, sokkal egyedibbé varázsolni az ünnepet – Bistei Viktóriától kértünk tanácsokat.

Akár tizenöt év börtön is várhat a postást bántalmazó bátonyterenyei rablókra

Egy postai kézbesítő sérelmére elkövetett rablás miatt folytatott eljárás részleteiről, a gyanúsítottak beazonosításáról és elfogásáról tartott sajtótájékoztatót a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság péntek délelőtt.

Nógrád vármegyében elsőként indulhat el az óvodai nevelőképzés

Szűkebb hazánkban elsőként, egyedi minisztériumi engedéllyel elindítja az óvodai szakemberképzést a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikum.

Extrém nagy forgalom várható a nógrádi bevásárlóközpontok környékén

Ha az ünnepek előtt és az év utolsó napjaiban útnak indulunk, a szokottnál is nagyobb odafigyeléssel vezessünk, ugyanis jelentős forgalomnövekedés várható Nógrád-szerte is. Emellett extrém nagy forgalom várható a bevásárlóközpontok környékén is.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában