Beruházás

2023.06.29. 14:14

Ünnepélyesen is átadják a mátraszőlősi tekepályát

Pályázati forrásból újult meg a tekepálya a településen, amely kikapcsolódást kínál a lakosságnak és a környékbelieknek egyaránt.

N. O.

Mint arról korábban beszámoltunk, le kellett mondani a tekepálya megnyitó rendezvényét a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék miatt, amely több településen, így Mátraszőlősön is problémát okozott.

A tervek szerint azonban július 8-án, szombaton 14 órakor átadják a nemrégiben elkészült beruházást – tették közzé a helyi önkormányzat közösségi oldalán.

Nagy Ádám polgármester korábban portálunknak elmondta, hogy egy Belügyminisztérium által meghirdetett pályázatnak köszönhetően nyílt lehetőségük a tekepálya rendbetételére.

Hozzátette: a falu központjában található, mintegy ötven méter hosszú épületben régebben tekepályát építettek ki, azonban a létesítmény igen rossz állapotban volt már, így az felújításra szorult. A közelmúltban megújult két pályát pedig a lakók és a környékbeliek is hamarosan birtokba vehetik majd.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában