mindig vannak elsők

2021.08.04. 11:20

81 évesen megette élete első hamburgerét a nógrádi nagymama

Nem mindennapi bejegyzés „robbantotta fel” kedden éjjel a Facebookot a nógrádi felhasználók körében: egy 81 éves szandai asszony életében először evett hamburgert. Az unokája vitte el az ismert salgótarjáni gyorsétterembe, a különleges alkalomról pedig fotókat is posztolt.

Nool

„Kedves nagymamám, akit orvosi vizsgálatra kellett vinni Szandáról Salgótarjánba, még soha nem hallott a McDonald’s-ról, így a kellemest összekötve a hasznossal 81 évesen életében először eljutott oda. Nem kis örömmel felfedezte azokat az ízeket és azt a feelinget, amit a tőle jóval fiatalabbak már igen jól ismernek évtizedek óta” – írta " data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=&source=gmail&ust=1628153465715000&usg=AFQjCNHREQ3or5qDXwgZHzPFarjIC0WqKA" target="_blank">keddi bejegyzésében Sinkó Attila, aki hozzájárult ahhoz, hogy a különleges eseményen készült fotókat a Nool.hu olvasóinak is megmutassuk.

Bejegyzését alig néhány óra alatt több ezren lájkolták, osztották meg és kommentelték. Nem túlzás azt állítani, hogy az idős falusi asszony, Rozi néni rövid idő alatt igazi sztár lett a nógrádi netezők körében.

Fotó: Sinkó Attila facebook
Fotó: Sinkó Attila facebook

„Kívánom, hogy még sok lehetősége legyen élvezni az ízeket, jó egészséget neki! (…) Gratulálok a nagyinak, csoda rendes unokája van. (…) Hát ez nem semmi! Nagyon menő a mama! (…) Mutass meg a mamának a mostani világból sok dolgot, amit még nem látott, nem tapasztalt! Sok ilyen jó unoka kellene az idős mamák mellé! (…) A kor nem számít, mindent ki kell próbálni! (…) Tündéri mamika, jó egészséget kívánok neki! Nagyon rendes unokája vagy! (…) Aranyos, karakán és érdeklődő nagymama. További jó egészséget neki!” – sorakoznak tucatszám a hasonlóan pozitív kommentek.

Sőt, a hozzászólásokból kiderült az is, a szandai Rozi néni gasztronómiai kalandja nem példátlan eset. „Ennyi idős volt az én mamim is, amikor elvittem. Úgy evett, mint egy kisgyerek” – írta egy kommentelő a képek alatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában