gyász

2021.07.27. 14:26

Mindenki gyászolja a tarjáni kórházban elhunyt kismamát – nyomozás indul a tragédia miatt

Több százan részvétüket fejezték ki az elhunyt kismama családja és barátai felé. A rokonok összetörtek, még mindig értetlenül állnak a tragédia előtt.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: encierro

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, borzalmas tragédia történt a salgótarjáni kórházban. Információink szerint július 21-én, szerdán a Szent Lázár Megyei Kórházban egy vizsgálatot követően elesett egy 26 éves pásztói kismama. Mint kiderült, a második gyermekével volt terhes és egy rutin ellenőrzésre érkezett a kórházba. A balesetben a fiatal nő olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy a helyszínen életét vesztette. A kórház azóta is vizsgálja az ügyet, azért csak az ügy lezárását követően tudnak nyilatkozni.

A közösségi oldalon már több százan fejezték ki részvétüket a család és a barátok felé.

- Előttem van mindig, olyan szép volt – mondta el a Tényeknek a kismama szomszédja. Hozzátette: mindenki szerette a fiatal nőt. A csöppséget most már a mamája neveli.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a kórház bejelentése alapján a közigazgatási eljárást indított. Azonban a család feljelentette az intézményt, ezért szakértők bevonásával büntetőeljárás is indult az ügyben.

Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az eset után arról is tájékoztatta portálunkat, hogy a körülmények tisztázása érdekében, mivel a nyomozás folyamatban van, nem közölnek információkat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában