Beatrice

2019.10.01. 14:14

Gyarmaton visszhangzottak „a boldog, szép napok”

Az idén immár hetedik alkalommal megszervezett Szent Mihály-napi ünnepség háromnapos borfesztivállá nőtte ki magát az elmúlt években Balassagyarmaton.

Sz. K.–P. K.

Nagy Feró és a Beatrice fergeteges koncertet adott

Forrás: NMH

Fotó: T.A.

Az Ipoly-parti városban egész hétvégén a nemes boroké volt a főszerep. A Szent Mihály-napi borfesztivál első napján a Sugerabugera Band, Péter Sramek és a Santa Fe Party Band hívta mulatni a népet, de a hangulat igazán csak szombaton hágott a tetőfokára.

Nagy Feró és a Beatrice fergeteges koncertet adott
Fotó: T.A. / NMH

A fesztivál jókedvét hagyományos disznótor alapozta meg, majd az igazán finom falatok mellé örökzöld nóták is felcsendültek. A napot fergeteges Abba-show zárta, de a mulatság itt még nem ért véget. Vasárnap a Mégegykör zenekar nevéhez hűen indította be a programot, majd este a rendezvénysorozat kiemelkedő eseménye volt a legendás Nagy Feró és a Beatrice fergeteges koncertje, akiknek dalaitól messzire visszhangzott a balassagyarmati táj.

Az egykor „a nemzet csótányának” is nevezett Nagy Feró – akinek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés és az Azok a boldog szép napok –, többezres tömeggel töltötte meg a város Főterét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában