Kitartás

2018.08.30. 16:56

Több céget is vezet a szécsényi Holding Kft. új ügyvezetője

A város önkormányzata ez év március 1-jével Szabó Kingát nevezte ki a Holding Kft. ügyvezető igazgatójának.

Sz.F.

Munkakörének fontos területe az önkormányzati pályázatok dokumentálása, megvalósítása, lebonyolítása és kisebb pályázatok kiírása. Mindez a feladat korábban a pályázati osztályhoz tartozott, amely most beolvadt a Holding Kft.-be. Van egy hét személyt foglalkoztató varrodájuk, amelynek folyamatosan van megrendelése, vezetője Murányi Péterné. Szabó Kinga örömmel újságolta, hogy a panziójuk, amely 33 férőhelyes, folyamatosan telt házzal dolgozik.

Dicsérte Cseri-Ispán Anitának szorgalmát, rátermettségét, akit a panzió vezetőjének nevezett ki. Teljes kapacitással működnek, jelenleg hazai és külföldi vendégek részéről minden szobájuk foglalt. A fiatal, tehetséges Szabó Kinga ez év április 1-jétől a Szécsényi Agro-Help Kft. ügyvezető igazgatói teendőit is ellátja. Fő tevékenységi körük a közétkeztetés biztosítása. A bölcsődésektől kezdve az idősek otthonáig naponta nyolcszáz adag ebédet készítenek. Szeptembertől a hollókői közétkeztetés is hozzájuk tartozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában