Szolgálaton kívül

Tegnap, 8:35

Piti tolvajt fogott a rendőr házaspár Salgótarjánban

Nem a megszokott módon indult egy salgótarjáni rendőr házaspár egyik munkanapja.

Nool.hu

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője portálunkkal közölte: szeptember 27-én 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint Zagyvapálfalván egy férfi szerszámokat és alumíniumtárgyakat visz el lakóházi garázsokból. 

tolvaj
A tolvaj lakóházak garázsaiból lopott szerszámokat
Forrás: Police.hu

– A szomszédban lakó bejelentő a tolvajra kiabált, aki ettől megijedt, földre dobta a tárgyakat, és elfutott. A menekülő férfit meglátta a Salgótarjáni Rendőrkapitányság közelben lakó és éppen munkába induló, szolgálaton kívüli munkatársa és szintén rendőr felesége, akik azonnal szolgálatba helyezték magukat, majd a férfi nyomába szegődtek – tette hozzá. 

A tolvajnak esélye sem volt

Buda Gábor kiemelte, hogy az elkövetőnek nem volt esélye a rendőrökkel szemben. A sportolói múltú házaspár hamar elfogta a 22 éves tolvajt, és a kiérkező járőrök előállították a rendőrkapitányságra. A salgótarjáni nyomozók lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki a helybeli férfit, aki beismerte tettét, és nem csupán ezt a bűncselekményt, hanem egy korábbi lopást is. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában