Idősek világnapja

21 órája

Prevenciós tanácsokat adtak a nógrádi időseknek

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai több helyszínen várták prevenciós tanácsokkal az időskorúakat.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság portálunkkal közölte: a bűnmegelőzési alosztály munkatársai a mátranováki és a bátonyterenyei idősek klubjában tartottak előadásokat az idősek világnapja alkalmából. 

prevenciós
Prevenciós tanácsokat adtak az idősek világnapján
Forrás: Police.hu

"A prevenciós szakemberek az előadások során a telefonos és online csalások megelőzésével kapcsolatosan adtak hasznos információkat, továbbá az állatvédelem témakörében, a felelős állattartás szabályairól tájékoztatták az egybegyűlteket. A bátonyterenyei programon a rendőrökön kívül a Salgótarjáni Áldozatsegítő Pont képviselője is jelen volt, aki az állami és civil áldozatsegítési, kárenyhítési szolgáltatások lehetőségeiről is tájékoztatott." – írták.

Hozzátették: a rendőr-főkapitányság munkatársai egész évben kiemelt figyelmet fordítanak az időskorú állampolgárok védelmére, ezért az általuk látogatott programokon és a nyugdíjasklubokban is rendszeresen tartanak megelőzési tájékoztatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában