Tragédia

2 órája

Meghalt a 21-esen balesetező motoros

Meghalt az a motoros, aki ma délután esett el járművével a 21-es számú főúton. A halálos baleset miatt a helyszínelés idejére a Hatvan irányába haladó forgalmi sávokat teljes szélességükben lezárták.

Veres Edina

Mint arról portálunk már beszámolt: elesett egy motoros a 21-es számú főúton, Pásztó közelében hétfőn. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a Hatvan irányába haladó forgalmi sávokon, az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A járműforgalmat a rendőrök Pásztó belterületére terelték.

Halálos baleset: motoros vesztette életét a 21-esen
Halálos baleset: motoros vesztette életét a 21-esen
Fotó: Ládi László / Forrás: Agria Tv Bt.

Halálos baleset történt a 21-esen

Az előzetes tájékoztatás szerint a szerencsétlenség személyi sérüléssel járt, azonban az Agria Tv Bt. helyszíni információi szerint a 21-esen halálos baleset történt. Mint azt Facebook -bejegyzésükben írták: a jármű kisodródott, először a belső szalagkorlátnak ütközött, ott a motoros elesett, majd a jármű még tovább csúszott, mintegy 70 métert. A bejegyzésben hozzátették: a motoros az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Esélye sem volt a túlélésre
Portálunk érdeklődésére Kecskés Lilla, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője azt közölte: a helyszínre riasztott mentőegységek sajnos az újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták már megmenteni a 40 év körüli férfi életét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában