Ellenőrzés

2024.09.13. 11:53

Peches fuvar: kétszer is bemérték a sofőrt Bátonyterenyén

Két órán belül kétszer is túl gyorsan hajtott egy platós gépkocsi vezetője a település belterületén a napokban. A gyorshajtó nagy összegű pénzbüntetést kapott.

Nagy Orsolya

Mint arról Verebélyiné Illés Beáta, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense portálunknak beszámolt, a közlekedési balesetek megelőzése érdekében folyamatosak a technikai eszközökkel folytatott sebesség-ellenőrzések a megyei főkapitányság illetékességi területén.

Peches fuvar
Egy nap alatt kétszer is bemérték a rendőrök
Forrás: Police.hu

– A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyenruhásai Bátonyterenyén, a Madách úton ellenőrizték a forgalmat a napokban. Két órán belül kétszer is bemérték ugyanazt a személyautót, amely mindkét irányba elhaladva túllépte a megengedett 50 kilométer per órás sebességet. A járművezető lakott területen belül először 91 kilométer per óra sebességgel, majd az ellenkező irányból 92-vel haladt. A jogsértésekért összesen 200 ezer forint pénzbüntetésre és 8 közúti közlekedési előélet pontra számíthat – közölte a megbízott sajtóreferens.

Verebélyiné Illés Beáta felhívta a járművezetők figyelmét, hogy a sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért minden gépjárművel közlekedőt arra kér, tartsák be az előírt sebességhatárokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában