Bűncselekmény

2024.08.17. 09:39

Kommandósok fogták el a gázpisztollyal lövöldöző férfit (videó)

Gáz-riasztó fegyver használatával nyomatékosította igazát haragosával szemben egy Karancskesziben élő férfi, aki ellen nyomozást indítottak a nógrádi rendőrök.

Nagy Orsolya

Nyomozást indított a Salgótarjáni Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya egy 57 éves Karancskesziben élő férfi ellen, aki a napokban, a déli órákban az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverével bement haragosa házába annak beleegyezése nélkül, majd egy korábbi nézeteltérésük miatt számonkérte az ott lakó 61 éves férfit – közölte Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

kommandósok
Kommandósok fogták el a férfit
Forrás: police.hu

Kommandósok fogták el

Mint fogalmazott: a férfi a vita közben több alkalommal is elsütötte a magával vitt fegyvert, amely sérülést nem okozott, majd hazament. Az 57 éves férfit a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai lakásán elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kihallgatták, amely során elismerte tettét. A gáz-riasztó fegyvert a rendőrök lefoglalták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában