Bűnügy

2024.07.19. 11:52

Hétpróbás kocsifeltörőt kerítettek kézre a salgótarjáni rendőrök

Körözés alapján július 17-én fogták el a rendőrök azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a többszörösen büntetett előéletű, 44 éves helybeli férfit számos vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják, amelyek között a márciusi rákóczibányai lopások mellett több salgótarjáni bűneset is szerepel - írja portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hétpróbás
Hétpróbás kocsifeltörőt fogtak el a rendőrök, egyelőre hét bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják
Fotó: Police.hu

A több hatóság által keresett férfit összehangolt akcióval július 17-én Salgótarján Forgáchtelep városrészében fogták el, majd állították elő a rendőrkapitányságra. Hétrendbeli lopás miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A nyomozók vizsgálják, hogy a férfi összefüggésbe hozható-e további bűncselekmények elkövetésével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában