Közlekedési baleset

2024.07.19. 19:44

Felborult egy autó Pásztó és Mátrakeresztes között

Sipos Nina Vivien

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta hírportálunkat, hogy eddig ismeretlen okból  árokba hajtott, majd felborult egy gépkocsi pénteken délután a Pásztó és Mátrakeresztes közötti út 10-es kilométerszelvényénél. Mint elmondta, a vezető saját erejéből ki tudott szállni a járműből. A forgalmi akadályt okozó balesethez a pásztói hivatásos tűzoltók és a társhatóságok érkeztek a helyszínre, emellett a közútkezelő szakembereit is várják. 

A mentőszolgálat munkatársai jelenleg is a sérültet vizsgálják. Amennyiben további információval rendelkezik portálunk a baleset részleteivel kapcsolatban, frissítjük cikkünket.

Hírportálunk megkeresésére Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője azt közölte, hogy a baleset helyszínéről egy 50 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak a mentősök kórházba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában