Káresetek

2024.06.05. 13:02

Úttestre dőlt fák és megcsúszott partoldal adott munkát a tűzoltóknak

Öt helyszínre riasztották az elmúlt napok esőzése miatt szűkebb hazánk lánglovagjait kedden.

Veres Edina

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője portálunkat arról tájékoztatta, hogy a tűzoltók Salgótarjánba, Galgagutára, Szécsénkére és Cered közelébe vonultak, amely helyszíneken úttestre dőlt fák, lehasadt faágak akadályozták a járműforgalmat.

„A salgótarjáni és a berceli hivatásos tűzoltók motoros láncfűrészek segítségével szüntették meg a forgalmi akadályokat” – olvasható a közleményből, amelyből az is kiderült, hogy mindemellett Bárnában megcsúszott a partoldal a településre bevezető út közelében.

„A földcsuszamlás miatt több fa veszélyesen megdőlt, az út menti vízelvezető árok eltömődött, valamint sár és gallyak borították az úttestet. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével letakarították az útpályát, majd átadták a helyszínt a közút és az erdészet szakembereinek” – írta Kapás Márton tájékoztatásban, amelyben arra is kitért, hogy egyik káreset során során sem történt személyi sérülés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában