Előrejelzés

2 órája

A fél országra kiadták a figyelmeztetést, Nógrádban is leszakadhat az ég

Mától alapjaiban változik meg az időjárás, több hullámban érkezik az égi áldás. Megyénkben citromsárga riasztás van érvényben, egyes helyeken akár 30 mm csapadék is eshet.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma reggel beborul az ég, és nyugat felől egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra. Kiadós mennyiségű csapadék is lehet. Eleinte élénk lesz a délkeleti szél. 12 és 16 fok között alakul a hőmérséklet.

Időjárás Nógrádban
Felettünk is beborul az ég, de egyéb meglepetéseket is tartogat mára az időjárás
Forrás: met.hu

Kettős fronthatás terheli szervezetünket. A hidegfrontra érzékenyekre gyakorol kifejezettebb stresszt az időjárás. A megfigyelések szerint a hidegfrontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is fokozottabb lehet. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság, csökkenhet a teljesítőképességük.

Csütörtökön is marad a borongós idő. Reggel, majd a napközbeni szünet után estétől valószínű újabb eső, záporeső. Az északkeleti szél egyre inkább megélénkül. 15 fok körüli értékig kúszik csak fel a hőmérő higanyszála.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!