Rádió

3 órája

Szolnoki Péter is csatlakozott a Csukás Meserádió felolvasóihoz

A Bon-Bon salgótarjáni származású frontemberének felolvasásában is hallhatók mesék a nap 24 órájában elérhető online rádióban.

Nool.hu

A közmédia nemrégiben indította el újabb online rádióját Csukás Meserádió néven, amely szórakoztatóan fejlesztő tartalmakkal várja aprócska hallgatóit. A nap 24 órájában elérhető rádió kínálatában kiemelt szerepet kapnak a magyar mesék, olyan ikonikus művészek előadásaiban mint Bodrogi Gyula, Mikó István, Pásztor Erzsi, és a salgótarjáni származású Szolnoki Péter

Szolnoki Péter életében mindig fontos szerepet töltöttek be a mesék
Szolnoki Péter életében mindig fontos szerepet töltöttek be a mesék
Forrás: M2 gyerekcsatorna

A mesék a mai világban ugyanolyan fontosak, mint a múltban vagy majd a jövőben lesznek. Elvarázsolja a gyerekeket, behelyezi őket egy olyan szituációba, amiből majd tanulni tudnak, de végig biztonságban érezhetik magukat. Játékosan tanulnak meg ezekkel a problémákkal vagy helyzetekkel foglalkozni. Ameddig mesét hallgatnak, addig kívülállóként is tudnak szemlélődni, és bármilyen szituációba bele tudják magukat képzelni. Bárkik lehetnek a mesében! 

– mondta a zenész, akinek az életében mindig fontos szerepet töltöttek be a mesék.

A Csukás Meserádió a csukasmeseradio.hu oldalon hallgatható, illetve iOS és Google Play áruházban ingyenesen letölthető applikáción keresztül is elérhető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!