Adni jó!

2024.10.13. 16:10

Jákob Zoltán Salgótarjánban: így segített a milliárdos! (videó)

Nagylelkű adományban részesült a minap egy salgótarjáni nélkülöző család. Jákob Zoli, milliárdos üzletember a közösségi oldalán jelentkezett be a vármegyeszékhelyről, megható videójában pedig az adakozás és az egymásra odafigyelés fontosságát hangsúlyozta.

Sipos Nina Vivien

Mint köztudott, Jákob Zoli, hartai származású milliárdos üzletember rengeteget adományoz szegénysorsú családoknak és rászorulóknak, a hétvége során pedig egy salgótarjáni roma családot lepett meg ajándékokkal.

Jákob Zoltán
Jákob Zoltán
Forrás: Bors.hu

Nehéz sorsú családon segített Jákob Zoli 

Tűzifa, telefon, pelenka és élelmiszer csomag: ezen nagylelkű felajánlásokban részesült egy rászoruló nógrádi család Jákob Zoltán jóvoltából. A magyar celeb a Facebook-oldalán jelentkezett be a vármegyeszékhelyről egy videón keresztül, amelyben felhívta az emberek figyelmét a segítségnyújtás, az adakozás és az összefogás fontosságára.

Azt szeretném megmutatni, hogy sokszor egy számunkra kis segítség is rengeteget jelenthet azoknak, akiknek kevesebb adatott meg. Segítsünk egymásnak! 

– írta megható bejegyzésében az üzletember. 

@jakob.zoli Adni jó🫶 Salgótarjánban jártam: azt szeretném megmutatni, hogy sokszor egy számunkra kis segítség is rengeteg jelenthet azoknak, akiknek kevesebb adatott🙏 Segítsünk egymásnak! #szeretet #jótékonyság ♬ eredeti hang - Jákob Zoli

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!