Teke

2 órája

Megkezdik nemzetközi szereplésüket a nógrádi tekézők (videó)

Ma kezdődik Szerbiában az NBC Kupa, a Salgóbátony TK rsézvételével.

Nool.hu

Ahogy a klub közösségi oldalán fogalmaznak, az első öt forduló nem a tervezett szerint sikerült számukra a Szuperligában. Próbálják levonni a konzekvenciát a mérkőzésekből az eredményesebb folytatás reményében.

Sáfár Zoltán jó szereplése is kell majd a sikerhez
Sáfár Zoltán jó szereplése is kell majd a sikerhez
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

A héten az NBC Kupán szerepelnek, a tavalyi sikeres kupa-sorozatnak köszönhetően kvalifikálták magukat. Nagy várakozással keltek útra Apatinba. A csapatból többen is rendelkeznek nemzetközi tapasztalattal, de vannak olyanok is, akik most először lépnek dobóállásba ilyen megmérettetésen.

A bejegyzésből kiderül, hogy nagyon bíznak a sikeres szereplésben, 3600 körüli fára számítanak, de a pálya és az ellenfelek hathatósabb ismerete nélkül nem tudják, ez mire lehet elég. 

A férfi mezőnyben a nógrádiak mellett a Répcelaki SE nevezhetett, míg a nőknél a Rákoshegyi VSE, illetve a ZTE-ZÁÉV csapatai utaztak Szerbiába.

A Salgóbátony TK (Salgótarjáni TK) játékosai az alábbi időpontokban lépnek pályára az előzetes időrend szerint:
Október 15., kedd: 11:45 5 pálya, 15:30 2 pálya. Október 16., szerda: 11:30 8 pálya, 15:15 4 pálya. Október 17., csütörtök: 16 óra 7 pálya, 19:45 3 pálya.

Az utazó keret: Havaj István csapatvezető, Sáfár Zoltán, Bóta Ervin, Telek Tamás, Stréer Tamás, Balázs Péter, Kiss Máté. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában