Bulvár

2024.05.29. 14:56

Győzike büszke a többmilliós luxusautójára

A napokban Gáspár Győző a közösségi oldalán tette közzé új autójának a fotóját. Büszkén vállalja, hogy a járgány az egyik főszereplője lesz az újrainduló Győzike Show-nak.

Nool.hu

A Gáspár család feje odavan a gyors kocsikért, így nem is meglepő, hogy megint talált magának egy új játékot. Győzike mostani autója mondjuk nem a legolcsóbbak közül való, még az eddigiekhez képest is egy komolyabb kategória – írja a Bors

Gáspár Győző mindig is rajongott a nagy teljesítményű és dögös kinézetű autókért. Nem egy Instagramon megosztott fotón pózolt csúcskategóriás járművek mellett. Persze nem mindig egyértelmű, hogy az adott autó új vásárlás és saját tulajdon-e, vagy csupán lízingelt. Győző számára azonban igencsak mérvadó, hogy mennyire feltűnő a járgány, amivel az utakat szeli, és mennyien fordulnak meg utána.

„Sziasztok én vagyok a Győzike Show egyik főszereplője, ja és ez az eredeti színem... Nagyon nagyon köszönöm" – írta Győző a megosztott fotó szövegéhez, amit meg is tudtok nézni:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!