DWTS

2022.10.30. 13:13

Elképesztőt énekelt Pap Dorci szakításáról Radics Gigi + videó

A Dancing With The Stars szombati versenynapján Radics Gigi dalára táncolt az exatlonista Pap Dorci és profi táncos párja, Baranya Dávid.

Nool

Radics Gigi Úgy fáj című dalára táncolt szombaton Pap Dorci és Baranya Dávid

Forrás: TV2

A TV2 népszerű műsorának negyedik élő adásban „magyar sztárok estjét” tartottak szombaton, ahol megannyi sztárvendég varázsolt dalaival remek hangulatot a táncosok produkcióihoz. A Nógrád megyei kötődésű Radics Gigi az Exatlonból megismert Pap Dorci és táncpartnere, Baranya Dávid kortárs előadásához énekelt, méghozzá nem is akárhogyan.

Radics Gigi az Úgy fáj című slágerét énekelte a táncosok előadásához, amelyről kiderült, valójában jóval többet mutatott be a páros, mint egy egyszerű táncprodukció. Pap Dorci és a szintén Exatlonból megismert Esztergályos Patrik ugyanis nemrégiben szakítottak, amiről most először beszélt a nyilvánosság előtt a fiatal nő. Dorci a próbák közben jött rá arra, hogy kortás produkciójuk – a tánc és Radics Gigi dala egyaránt – bemutatja eddigi párkapcsolatait,  amik sajnos rendre viharosan végződtek.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában