Bulvár-celeb

2024.06.26. 05:45

Valóra vált Scarlett Johansson egyik legnagyobb álma

Scarlett Johansson régóta szeretett volna szerepelni a Jurassic-sorozatban.

MW

US actress Scarlett Johansson arrives for The Albies hosted by the Clooney Foundation at the New York Public Library in New York City on September 28, 2023. The Albies is the Clooney Foundation for Justice's annual event honoring courageous defenders of justice. The event is named in honor of Justice Albie Sachs, who is revered for his heroic commitment to ending apartheid, and will be hosted by Amal and George Clooney, co-founders of the Clooney Foundation for Justice, and Darren Walker, president of the Ford Foundation. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Scarlett Johansson szerepet kapott a negyedik Jurassic World-filmben, melynek ismét Steven Spielberg az executive producere – számolt be róla a Variety.com.

Johansson a Comic.Book.com hírportálnak adott interjújában árulta el, hogy sikerült bejutnia a szereposztásba. Mint mondta: hosszú ideje töri magát, hogy játszhasson a sorozat egy produkciójában, mert nagy rajongója.

„Az első filmek közé tartozott, amit moziban láttam. Élénken emlékszem rá. Meghatározó és felkavaró élmény volt. El sem tudom mondani, milyen izgatott vagyok” – idézte a Variety a színésznőt.

A film forgatókönyvét ismét David Koepp írta, a rendezői székben pedig Gareth Edwards ül majd. Koepp korábban az 1993-as Jurassic Park és az 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Park szkriptjét jegyezte. Az első produkció Michael Crichton regénye nyomán született.

Johansson szerint „a forgatókönyv hihetetlen”, egy teljesen új történetet látnak majd a nézők, amely nem a Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével forgatott Jurassic World-trilógia folytatása lesz.

A női főszerepet alakító Johansson oldalán Jonathan Bailey, Manuel Garcia-Rulfo, Mahershala Ali, Rupert Friend, Luna Blaise és David Iacono látható majd a filmvásznon.

„Az utóbbi tíz évben minden lehető módon megpróbáltam bekerülni a sorozatba. Azt mondtam: meghalok akár az első öt percben, bármi felfalhat, vállalok akármilyen munkát a forgatáson, bármit megteszek érte. Az, hogy ez végül megtörtént, így és éppen most, teljességgel hihetetlen” – mesélte.

A Jurassic World 4-et Thaiföldön, valamint máltai és brit filmstúdiókban forgatják. A filmet várhatóan jövő nyáron mutatják be.

A film producerei között van Frank Marshall is megszokott produkciós partnere, Patrick Crowley társaságában.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában