Választás2022

2022.04.04. 11:24

Nagyot nyert a Fidesz Salgótarjánban is

Hozzávetőlegesen ezer szavazattal nyertünk Salgótarjánban! Ez nagyszerű eredmény – értékelte a választási eredmény helyi vonatkozásait Fenyvesi Gábor, a Fidesz városi elnöke, önkormányzati képviselő hétfőn délelőtt.

Nool

Fenyvesi Gábor a Facebook-oldalán úgy fogalmazott, hogy a salgótarjáni eredmény előremutató.

– Az elmúlt hónapokban megmutattuk, hogy Salgótarjánban is számíthatunk egymásra, erős, tettre kész közösséget építettünk, és ezt fogjuk folytatni a jövőben is. Hamarosan időközi választás elé nézünk és alig két évünk van az önkormányzati választásokig – emlékeztetett a kormánypárti politikus.

Az elsöprő fideszes választási siker kapcsán hozzátette: – Részei vagyunk a nemzeti többség újabb kétharmados győzelmének, ami a következő négy évben Salgótarjánban is iránytűként szolgál és meghatározza politikai munkánk irányát.

Fenyvesi Gábor bejegyzésében is gratulált Becsó Zsolt országgyűlési képviselőnknek, akinek jó munkát kívánt Kelet-Nógrádért, Salgótarjánért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!